Podnikatelská půjčka je spojená s transparentním přístupem

Potřebujete malou finanční injekci pro své podnikání? Nabízí se cesta, kterou absolvujete v pohodlí domova, jednoduše v internetovém prohlížeči. Není nutné, abyste se oblékali na cestu a hledali místo k parkování na druhém konci města. Na pobočku se dnes už nechodí, moderní úvěry se totiž obvykle řeší online formou. Vyplnit krátký formulář můžete 24/7, bez ohledu na to, jaký čas právě ukazují vaše hodinky. Půjde to i bez spěchu, nervozity nebo dlouhých front. Řešení pro nečekané výdaje, investice do software nebo reklamy, to vše je dostupné ještě dnes. Stačí vědět, kam se v takovou chvíli obrátit.

Až třicet tisíc korun

Kolik si vlastně můžete půjčit? Podnikatelská půjčka má jasně stanovené parametry a ptá se také jen na základní věci. Nezajímají ji podrobnosti z vaší domácnosti, není pro ni důležité, jestli už podnikáte rok nebo jste jako OSVČ aktivní už celou dekádu. Stačí, když do žádosti vyplníte IČO. Klíčové je totiž jen to, abyste prokázali, že jste aktivní podnikatelé. Čísla jsou vždy největší nápovědou pro další rozhodování. Jak jsou nastavena v tomto případě? Kolik různých variant je k dispozici, když se rozhodnete pro tento krátkodobý úvěr?

  • 5 tisíc korun je spodní hranice, méně si už půjčit nelze. Stačí vám to na tablet či mobil?
  • 30 tisíc korun je naopak horní hranice. Důvod je pouze na vás, vyberte si jej podle sebe.
  • Splatnost si můžete nastavit zcela libovolně. Mantinely jsou nastaveny na 7 a 30 dní.
Přečtěte si také:  Daňový přeplatek z Německa mívají Češi často. Lze ho získat až čtyři roky zpětně

Snadná cesta vede online

Jaká je největší výhoda tohoto finančního produktu? Půjčka pro podnikatele je jednoduchá, dohodne se online, tedy bez osobních schůzek a nekonečného čekání. Právě proto je vhodnou příležitostí pro všechny, kdo spěchají a nemají příliš mnoho volného času. Cesta na pobočku už není nutností, taková doba už dávno skončila!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *