Primapol – váš nový spolehlivý dodavatel hutních materiálů a plastů

Společnost Primapol působí na trhu již od roku 2004 jako přední distributor finálních produktů i polotovarů. V nabídce má široký sortiment hutních materiálů, ať už se jedná o konstrukční či nerezové oceli, hliník nebo letecké materiály. Tyto prvotřídní materiály poskytují základ pro stavbu a výrobu v mnoha odvětvích průmyslu.

Dodávka plastů dle potřeby zákazníka

Primapol nenabízí pouze hutní materiály, ale také plastové obráběné díly podle výkresů a požadavků zákazníka. Plasty jsou dnes nedílnou součástí mnoha výrobků a Primapol je schopen dodávat materiál přesně na míru potřebám zákazníků.

Rozsáhlé skladové zásoby a rychlé dodání

Velkou výhodou společnosti Primapol jsou rozsáhlé skladové zásoby, které čítají přes 3 000 tun a více než 20 000 jednotlivých položek. Díky tomu je společnost schopna rychle reagovat na poptávku zákazníků a dodávat produkty přesně načas. To je velkou výhodou pro zákazníky, kteří tak nemusí vynakládat prostředky na vlastní skladování materiálu.

Špičkové technologické zázemí

Úspěch společnosti Primapol je založen na nejmodernějším skladovém zázemí a zpracovatelských zařízeních, které zahrnují vyspělé plně automatické kotoučové pily, potahovací linku, pásové pily a další. To umožňuje společnosti efektivně zpracovávat a dodávat materiály v souladu s potřebami zákazníků.

Přečtěte si také:  Přesnost na prvním místě - kalibry a měřidla od Michovský TOOLS s.r.o.

Kvalita a spolehlivost má název Primapol

Společnost Primapol je držitelem certifikací AS9120B a ISO 9001:2015, což svědčí o jejích vysokých standardech kvality. Kromě toho, její schopnost dodávat rozsáhlou řadu produktů s krátkými dodacími lhůtami ji řadí na přední místo v daném odvětví.

Primapol je ideální volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivého dodavatele hutních materiálů a plastů. Díky širokému sortimentu, rychlému dodání, vysoké kvalitě a profesionálnímu přístupu je Primapol tou nejlepší volbou na trhu.

Nezáleží na tom, zda potřebujete hliník, nerezovou či konstrukční ocel, plast nebo letecké materiály – Primapol je schopen vám dodat přesně to, co potřebujete,.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *