Kde si zařídit nezapomenutelnou svatbu u Karlštejna? Romantika jak se patří!

Kdo by neznal hrad Karlštejn. Nachází se v romantickém prostředí Českého krasu, kudy protéká řeka Berounka. Mnoho lidí zde zavítá do některých ze zdejších oblíbených penzionů nebo hotelů. Velmi rozšířené je zde také konání svateb, protože samotná krajina a celé okolí k tomu doslova vybízí. Jestliže si chcete užít nezapomenutelnou romantiku, svatba zde je tím pravým!

Svatby i jiné společenské akce

Zdejší hotel má s konáním svateb a různých společenských akcí dlouhodobé zkušenosti, protože je pro tyto události zkrátka zdejší prostředí ideální. Hotel Karlštejn vám nabídne veškeré potřebné zázemí a také zkušenosti personálu, který vám bude s plánováním akce nápomocen. Není problém se domluvit na vašich požadavcích a hotel vám vyjde vstříc.

V rámci svateb a jiných společenských akcí je populární zdejší romantický ostrov s party stanem, kde v příjemném prostředí řeky Berounky můžete hostit až 120 osob právě v party stanu. K dispozici je zde altánek a BBQ stan s ohništěm. Celková kapacita včetně party stanu činí 160 osob.

Přečtěte si také:  Zahraniční dovolená má něco do sebe

Výjimečné místo pro výjimečný den

Důvodem, proč si zvolit pro svatbu zdejší hotel, je jednoznačně také ocenění pro svatební místo roku, které hotel opakovaně v minulosti získal. Není se čemu divit, když si zde můžete užít profesionální a příjemnou obsluhu a také svatební party po širým nebem. K dispozici vám dále je:

  • Volba civilního nebo církevního svatebního obřadu
  • Uspořádání svatební hostiny v různých prostorách
  • Výběr ze svatebního menu s možností večerního grilování na ostrově
  • Ubytování ve 21 pokojích pro až 49 osob

V rámci svatební hostiny si můžete vybírat sál Petrarca pro 45 osob, restauraci hotelu s terasou pro 80 osob nebo již výše zmiňovaný party stan na ostrově s grilem s maximální kapacitou 160 osob. K dispozici jsou vám i doplňkové služby jako třeba svatební koordinátor, květinová výzdoba, svatební dort, fotokoutek nebo DJ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *