Hledáte místo, kde zažijete nezapomenutelné zážitky? Rezervujte si pro sebe vinný sklípek s ubytováním v Pálavě

Pokud hledáte místo, kde byste mohli ve dvou nebo s přáteli strávit svůj volný čas, a přitom nasbírat nezapomenutelné zážitky, máme pro vás skvělý tip. Tím je vinný sklípek s ubytováním Pálava, kde si můžete vyzkoušet nejen opravdovou degustaci vín, ale podívat se i na tradiční postupy jeho výroby.

Degustace, kterou si užijete

Ať už si chcete zpříjemnit večer se svými přáteli, nebo pořádáte oslavu narozenin, v každém případě můžete využít nabídky tradiční degustace. Tu pořádá vinařský dům Pálava, který se nachází v obci Ivaň a skrývá zde skutečný poklad. Tím jsou tradičně připravovaná vína a krásné prostory zrekonstruované staré barokní fary, která na vás dýchne tu správnou atmosféru.

Samotnou degustaci si můžete naplánovat jakýkoli den od 10 do 18 hodin. Celý program poté bude trvat přibližně jednu až šest hodin (podle počtu účastníků), během kterých ochutnáte až deset vzorků tamních vín. Po celou dobu vám bude k dispozici i hojné občerstvení.

Přečtěte si také:  Proč se party stany vyplatí?

Je libo svatba uprostřed moravských vinic?

Tradiční vinný sklípek s ubytováním Pálava můžete využít i pro svůj nejdůležitější den v životě, a to během své svatby. S jejich pořádáním má personál již bohaté zkušenosti, díky čemuž se nemusíte bát celé plánování přenechat na něm. S jeho pomocí tak můžete prožít nezapomenutelný obřad přímo uprostřed vinic s výhledem na jedinečnou Pálavu.

Využít však můžete i necírkevní obřad v blízkém kostele sv. Bartoloměje. Na samotnou svatbu si můžete pozvat až sto hostů, kteří si budou moci užít tento důležitý den s vámi, a to za doprovodu degustace kvalitních vín a svatebního občerstvení. Ke konci dne pro vás bude samozřejmě připraven i svatební pokoj, ve kterém můžete strávit první chvíle jako novomanželé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *