Zemní práce jsou přístupné i pro soukromníky

Odjakživa máme zažito, že menší výkopy si dělá kupříkladu majitel rodinného domu sám, zatímco u firem se o totéž postará technika, protože se zkrátka a dobře stavebním firmám nevyplácí ztrácet čas s „malými rybami.“ To už naštěstí dávno není pravda a bagrování a další služby lze poptat i v malém. A jak si vybrat správně?

Zajímá vás, kde vám udělají zemní práce opravdu v jakémkoliv měřítku? Jestliže bydlíte v Praze nebo v okolí, pak vám rádi doporučíme firmu Bagrování Praha s.r.o. z Černého Mostu. Každou zakázku považují za atraktivní a své zadavatele rozhodně netřídí podle žádných kategorií. Máte pro ně práci? Rádi přijedou.

Co vše je možné poptat

I když samotná firma na našem trhu existuje teprve několik let, založili ji lidé, jež v oboru působí mnohem déle. Budete tak pracovat se skutečnými profesionály A co vše je od těchto odborníků k mání?

  • Retenční jímky,
  • přemisťování a nakládání zeminy či dalších vhodných materiálů,
  • výkopové práce,
  • ukládka zeminy,
  • pronájem kontejnerů na hlínu
  • či základy rodinných domů včetně výkopu i realizace
Přečtěte si také:  Montované haly nabízí moderní, rychlé a flexibilní řešení pro vaše skladovací a výrobní potřeby

Z dalších služeb pak lze jmenovat i žádanou pokládku zámkové dlažby, úpravy terénu a bagrování, složité zemní bourací práce i samotné bourací práce, ale i prodej a dovoz zeminy (ovšem třeba i betonu) apod. Z nabídky dostupných služeb si tak zaručeně vyberete.

Limity? Těch není příliš mnoho

Rádi bychom napsali, že si od těchto profíků můžete objednat opravdu cokoli, ovšem nějaké limity také chtě nechtě mají. Například šířka bagrování se pohybuje v rozmezí 30 – 120 cm a počítá se po desítkách. Zmíněné zemní bourací práce pak uplatníte zejména ve chvíli, kdy potřebujete zlikvidovat kousek asfaltové silnice, betonový dvorek apod.

A kde zjistit více informací? Doručujeme stránky Bagrovani-praha.cz, kde se dozvíte vše potřebné. Potěší vás i  příznivé ceny,  účtování podle hodinové sazby, realizace tzv. na klíč a další pozitiva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *