Vyznáte se v terminologii bazénů? Ukážeme vám rozdíl mezi těmi skimmerovými a přelivovými

Dnes je modré oko součástí snad každé lepší zahrady. Milujeme osvěžení, které si díky němu můžeme dopřát a to tím spíš, že se nám výrobci snaží stále více usnadnit každoroční péči a starost o něj.

Bazén ALBIXON na zahradě tak rozhodně není přítěží – naopak. Že ho ještě nemáte? Pak vám rádi poradíme s výběrem toho správného modelu.

Chcete komfort? Na klasický nadzemní kruh zapomeňte

Rádi byste svou zahradu proměnili ve skutečný wellness koutek po vzoru oblíbených letních destinací? Může vám k tomu pomoci právě bazén. Musí však být opravdu kvalitní. Začneme od základního typu, který představují skimmerové bazény.

Dokonale souzní s terénem a umožňují ničím nerušený přístup do vody. Skimmerové bazény ALBISTONE® se navíc mohou pochlubit i dlouhou životností a stálobarevností. Tvoří je totiž homogenní kopolymery, díky nimž si můžete tyto pomocníky pro relax dopřát v pestré paletě provedení. A není problém ani tvarování bazénu přímo na míru.

Co je to vlastně ten přeliv?

To přelivové bazény představují ještě o něco vyšší stupeň komfortu. Vznikly vlastně z těch skimmerových, pyšní se však unikátní zaoblenou přelivovou hranou. Napnutá hladina sahá až k jejím okrajům a přebytečná voda je okamžitě odváděna do skrytého přelivového žlebu. Ten je umístěn po celém obvodu a zajišťuje nejenom perfektní cirkulaci, ale také filtraci vody. Váš bazén se tak obejde zcela bez vyrovnávací nádrže.

Přečtěte si také:  RC modely, to nejsou jenom auta, vrtulníky a lodě!

Originální bazény, jenž se nenechají omezit terénními podmínkami

Má vaše zahrada tak netradiční tvar, že jste se s přítomností jakéhokoliv bazénu již předem rozloučili? Nebo naopak toužíte po originálním tvaru a modelaci, který kromě vás opravdu nikdo jiný nemá? V obou případech vám vyjdou vstříc bazény vypláštěné těžkou fólií. Obstojí i před těmi nejnáročnějšími požadavky i vkusem. Vyberte si ten svůj u specialistů na stránkách Albixon.cz.

Pool Swimming Pool Water Reflection  - planet_fox / Pixabay
Vyznáte se v terminologii bazénů? Ukážeme vám rozdíl mezi těmi skimmerovými a přelivovými

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *