Hodnota zlata stoupá, nejlepší šance pro prodej je teď

Cena zlata a dalších drahých kovů je na rekordních hodnotách. Může za to aktuální celosvětová koronavirová krize a v našem případě i pokles české koruny. Obojí hraje tuzemským majitelům zlata skvěle do karet.

Takže pokud máte doma investiční zlato (např. slitky), stříbro nebo jiné drahé kovy (aktuálně patří mezi velmi poptávané zejména platina a paládium), poohlédněte se, kde je nejvýhodněji prodat.

Udat zlaté slitky už není problém

Zlato může pocházet z mnoha zdrojů, ale ne všechny se tváří přívětivě i k následnému odkupu. Typické je to pro nákup kovů přes banky. Další obtížnou kapitolou jsou již zkrachovalé společnosti, o jejichž produkty je zájem minimální.

Pokud však zamíříte ke specialistům, nebude ani takový výkup zlata problém. V pražském Obecním domě (ve druhém patře) sídlí společnost Zlaté mince Numismatika, která mezi ostatními subjekty podobného zaměření vyniká právě širokou partnerskou základnou známých rafinerií, s nimiž spolupracuje. Kromě největšího německého prodejce zlata Degussa, jde také o: Royal Canadian Mint, Metalor, Heimerle + Meule, Sempsa, Rand Rafinery, UBS, Argor Heraeus Johnson&Matthey, Munze Osterreich, Umicore, Umicore,  Agosi, Heraeus Hanau, Ambivalenci, Credit Suisse a Rand Rafinery.

Přečtěte si také:  Exekuce 2011: Jak se zbavit dluhů a exekuce

Uspěje opravdu každý

Firma Zlaté mince Numismatika se na obchody s investičním zlatem specializuje už od roku 2003. Podívejte se, jaká cena zlata je aktuálně k mání a vezměte i vy své rodinné poklady k výkupu. A vstříc vyjdou v Obecním domě i bankéřům, kteří potřebují prodat zlato svých klientů, ovšem banka jim v tomto případě odmítá vyjít vstříc. Zúročte svou investici ještě dnes a vydělejte na aktuálně nepříznivé situaci okolo koronaviru.

Peníze dostanete vyplaceny obvykle v hotovosti a okamžitě tak můžete vyrovnat své dluhy či jiné závazky. Nechat za těchto okolností své zlaté rezervy odpočívat, by byla skutečně škoda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *