Lakovací kabiny – sázka na kvalitu se vyplatí

Vlastníte autolakovnu a rádi byste si ušetřili čas a zefektivnili svou práci? Italská značka SAIMA MECCANICA se výrobou kvalitních lakovacích kabin zabývá už od roku 1977 a dnes patří mezi přední odborníky.

Tyto lakovací kabiny nabízí množství variací, takže si zcela jistě vyberete typ, který bude vyhovovat právě vám. K mání jsou modely pro průmyslové provozy i menší firmy.

Od smartů až po pořádné macky

Toto vybavení autolakoven je v nabídce ve třech standardních typech:

  • BETA,
  • GAMMA,
  • GRANDI MEZZI.

A čím se řídit pří výběru? První dva jmenované modely vás potěší trojkřídlými nebo čtyřkřídlými vraty, servisními dveřmi na boku a kvalitní konstrukcí. Tu tvoří sendvičové panely (s tloušťkou 52 mm) a skvělou zvukovou izolací.

V případě zájmu je kabinu rovněž možno instalovat na kovovou základnu (ocelové profily v pozinkované úpravě) s galvanizovanými rošty. Ty unesou zátěž až 480 kg na každou stopu vozu (250 x 250 mm).

To GRANDI MEZZI jsou určeny přímo pro průmyslové provozy. Jejich stěny navíc zpevňují ocelové rámy zaručující dlouhou životnost. SAIMA MECCANICA vám rovněž všechny kabiny přizpůsobí na míru (platí pro technické parametry i konkrétní vybavení).

Přečtěte si také:  Originální nábytek ze dřeva poznáte snadno

Přípravná stání šetří čas v lakovacím boxu

Pátráte po dalším šikovném vybavení lakoven? Přípravná stání vybavená vlastní ohřevem od výše zmíněné firmy jsou vhodná pro celou řadu úvodních prací a drobného lakování. Samotnou kabinu tak lze použít pouze pro velké finále, což vám umožní zpracovávat najednou více zakázek.

Nemusíte však do Itálie, abyste si tyto praktické pomocníky opatřili. Využijte jejich českého zástupce AUTO FIT, SPOL. S R.O. a zařiďte vše potřebné třeba ještě dnes. Získáte komplexní služby a samozřejmě i poradenství, a to na opravdu špičkové úrovni. Řešení na míru, soulad s platnou legislativou, odborná montáž…Na to vše se můžete těšit. Zjistěte více na Autofit.cz.